Din 2009, încercăm să scriem o poveste, să construim parteneriate, să oferim viziune, să găsim solutii de arhitectură si dorim să oferim clientilor, comunitătii și orașului un plus de valoare. Avem 13 ani de experientă; avem 13 ani de studii, concepte, proiecte, șantiere și lupte de gherilă cu probleme de pe șantier, birocrație și inconveniente (după cum spune un domn arhitect pe care îl stimăm mult).

Avem cu totii o responsabilitate morală fată de imaginea orasului, fată de comunitate, fată de beneficiarii directi care ne încredintează propriile vieți uneori – prin implicațiile financiare pe care pe pot căpăta investitiile și avem sarcina de a gestiona cu mare grijă evoluția proiectelor pentru ca în final să avem utilizatori multumiți de viața în spatiile generate și un oras mai armonios.

Arhitectura este un microb și devine un mod de viață pentru cei implicați în această activitate; ne-am asumat misiunea să activăm în domeniu cu onestitate și servim umili principiile străvechi într-o manieră contemporană: firmitasutilitasvenustas. Este o onoare și o facem cu toată implicarea.

Activăm independent în domeniu din anul 2009, având drept domeniu principal de activitate consultanța,  proiectarea de arhitectură si activitatile de management și asistența de șantier. Suntem o echipă de arhitecti, ingineri proiectanti de rezistentă si instalatii, ingineri specializati în management și gestionarea șantierelor mari, iar celelalte ramuri necesare proiectelor sunt asigurate în colaborare cu firme şi ingineri de specialitate.
În această formulă putem asigura o gamă amplă de servicii  pentru diferite categorii de obiective, la standarde în conformitate cu normele şi prescripţiile tehnice române şi a legislaţiilor europene:

  • realizare de proiecte tehnice complete;
  • proiectare tehnică de arhitectură;
  • proiectare tehnică de rezistentă/structuri;
  • documentatii necesare obtinerii certificatului de urbanism, avize si acorduri necesare obtinerii autorizatiilor de construire;
  • asistență tehnică pe parcursul execuţiei si participare la fazele importante ale executiei;
  • proiectare de urbanism în anumite cazuri;
  • executăm proiecte tehnice pentru construcţii civile si industriale;

Urmărim câteva principii importante și plecăm de la premizele următoare: calitatea unui proiect de arhitectură este determinată de o serie importantă de factori: înțelegerea temei si a nevoilor sau asteptărilor clientului, aprofundarea contextului, proiectarea, designul și detalierea cladirii, identificarea unor solutii ingenioase, eficientizarea resurselor si optimizarea proiectului, rafinarea proiectului tehnic, urmărirea implementării si asistenta adecvată.

Pas cu pas, intr-un efort comun, vom schimba în bine fața orașului și viețile noastre în ansamblu. Dacă vreți să vă implicați si putem contribui cu serviciile enumerate mai sus, suntem deschiși la colaborari. Multumim.

SC HABITARIA SRL; SC ARIA-ARHITECTURA SRL; Birou Individual de Arhitectură Răzvan-Nicolae Ivanciu;

Menu